Over ons

De snelste weg naar de (bijna) beschikbare freelancer die écht bij jouw organisatie past.

Mindyourmatch is hét matching platform waar IT freelancers en opdrachtgevers elkaar rechtstreeks vinden, ontmoeten, contracten sluiten en afrekenen. Gemakkelijk en snel en met de hoogste kwaliteit.

Hoe maken we deze belofte waar? Wij kennen de markt, want wij zijn zelf IT freelancers. Wij spreken de taal van opdrachtgever en freelancer. Met mindyourmatch maak jij zelf de beste match op basis van zowel harde als zachte criteria: hoe goed match jij - met jouw persoonlijkheid, ambities en waarden - met de cultuur en ambities van een organisatie en andersom? Samen zorgen hard- en softskills voor de juiste duurzame match.

Al onze expertise, ervaring en mensenkennis hebben we met de beste professionals in dit vernieuwende platform gestopt. Met dit platform hebben zowel organisaties als freelancers toegang tot een veel groter hoogwaardig netwerk, zodat continuïteit en kwaliteit veel beter geborgd zijn. Voor beide zijden, online en toch persoonlijk, fair en transparant. Dat is waar we voor staan.

Mindyourmatch ontzorgt, zodat freelancer en opdrachtgever kunnen ondernemen. Contract, urenregistratie en facturatie zijn allemaal geregeld. Extra hulp nodig met opdrachtomschrijving of CV? Wij staan natuurlijk ook persoonlijk voor je klaar.

Mindyourmatch is een platform voor en van freelancers en opdrachtgevers. Dit platform is voor jullie, jullie gereedschap om op de meest efficiënte en persoonlijke manier toegang tot elkaar te krijgen en te houden. Ons doel is jullie succes!

Martijn de Vrij, Remko Hoeks en Edwin van Bueren

Neem contact op met Martijn op 0641019454 of martijn@mindyourmatch.com.